Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorilla glass je sve samo nije staklo otporno na ogrebotine. Ja sam svoj iPhone izgrebao do nosanja u džepu da je to smiješno.
@ledeny na samsungu niti jedne ..u pitanju S5...
@ledeny Ako ti je to cudno, samo znaci da ne razumijes kako to funkcionise. Imas skalu tvrdoce, sve sto je ispod tvrdoce stakla ne moze ga isparati. U dzepu se mogu naci cestice pijeska, prasine ili nesto drugo abrazivno, tako da nije neuobicajeno vidjeti parnice. Sa druge strane, noz, novcici, kljucevi, bilo kakvi svakodnevni predmeti nikad nece isparati staklo.
Cuj appleov dobavljac, corning je dobavljac svih proizvodaca a druga stvar samsung nije napravio poluproizvod ko huawei tako da njihov ekran preklapa unutra i zasticen je od ogrebotina a huawei je samo predstavio da kazu da imaju i oni.
@black hawk Ja isto ne kontam ono presavijanje s vanjske strane kod Huawei-a. Znaci, nema pic.e da ti ispadne telefon a da ne padne na staklo. O prljanju i masnim prstima da ne govorim, kako god uhvatis phone, bice prstima po ekranu.