Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu slusalice, za one koji nisu skontali, nego VR headset. da ne znam, nebi ni ja iz ovog clanka nista skontao.. set za glavu.. joj..
Znam da se članci prepisuju, ali ovaj je prepisao SVE, uključujući i skraćenicu za Apple na burzi (AAPL) i vremensku zonu PT/ET (Pacific time / Eastern time), kao da to čitatelju na Klixu išta u životu znači. Poanta je da "autor" članka ne zna što to znači, pa je ostavio "nek se nađe" :)
Sto neko rece zamisli platis ovo 7-8000 km, i slusas na njima jalu, bubu, sajfera... da mi je te pacijente viditi!
...neko te na ulici vidi sa slušalicama a na njima JABUKA .... eeeeee pa to je već nešto. Treba još kakvu zastavicu sa zagriženom jabukom zabosti na vrh gloooove da se vidi i zna !!😂
I da se ti jedeš. Jer da ti ne smeta što ih neko drugi ima nebi ovakav zavidan komentar napisao.
Haj da i to cujem 🤣🤣🤣🤣😂
Sve u cilju debilizovanja naroda i podvođenja pod kontrolu Vekikog Oka. Slijedi čipovanje.
Pa zar nismo vec vakcinom cipovani. hahaha
Sve u cilju zadovoljavanja potraznje, a sto se tice cipova nove generacije ce same ici da se povezu ako to bude dostupno :). I jos jedna zanimljiva cinjenica jeste da sirotinji najvise smeta sto ce ih neko upratiti. Pocevsi od podataka pa do digitalnog novca. Misle da su zanimljivi nekome sa 900 KM potrosenih.
Jao sad kad se slušalice na kredit kupe, jer će biti po promo cijeni od samo 2999,00 KM. Pa kad se stave na uši, a ljuba aličić ubi, jala i brat, sajfer i ona njegova kataklizma i naravno neizostavna tea.
Nova stvarnost, novo normalno, zasto nismo zadovoljni starim?
Za neupucene na slusalicama ce se javit Ero s onog svijeta.