Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno para ova mizika iz apple-a , ovo su cijene bez poreza i pdv-a tako da je će u evropi biti 200-400$ , ko je interesant da "stream"-a na tv sa mobila(android a vjerovatno mogu i ostali OS ) onda vrijedi probati chromecast cijena u EU npr Austrija 25€.
kad ga Bosanac upita šta ima da,pa kad počne tražiti......
Siri..prebaci me na drugi portal srećo...i ako ti nije mrsko čašu vode pliz...pusti je nek otekne malo
"Ako ste slučajno prilikom gledanja nekog programa nešto propustili, jednostavno možete upitati: "Siri, šta je rekao" i program će biti vraćen 15 sekundi unazad." Ako ste slucajno gledali nekog naseg politicara na tv i upitali "Siri, sta je rekao", Siri ce odmah da prebaci na drugi neki kanal. Jako pametna aplikacija. :)
Apple izgleda zakupio prostor na klixu. Oni su primjer kako izreklamirati neku bezveznu stvar ili opciju i od toga napraviti biznis, svaka cast na marketingu.
Mislim da trebate probati aple tv prije nego sto podjete lupati ko kaksim po diviziji
JABUKOVAČA ZAKON JARANI MOJI