Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apple je ovom SE serijom pogodio u sridu! Mnogo pristupacniji Apple uredjaji koji ce godinama dobijati novi update i raditi perfektno. Od iPhone SE do Apple Watcha preuzimaju i trziste prihvatljivijih uredjaja. Steta sto ce zbog carina biti mnogo skuplje u Europi i BiH.
Bas htio uzeti cetvorku...ali ovo je, sto ti rece, puno pristupacnije i bolja opcija.
ja sam uzeo SE 2020. Uvjerljivo najbolji mobitel koji sam ikad koristio, a dosad sam koristio samo Androide do nekih 700KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hmm mislim da se Apple Watch SE isplati za ovu cijenu, ako u obzir uzmemo sta sve nudi, a pogotovo Fall Detection za starije ili osobe koje imaju rizik od pada iz bilo kojih problema koji ih mogu zadesiti.. nice
Ja već godinu imam sat sa senzorom što mjeri gornji, donji, i otkucaje srca za 40km. Isto tako imam štipaljku koju natakneš na prst i mjeri kisik u krvi i otkucaje srca u roku od 5 sekundi. To košta oko 25km. Al, to sam koristio mjesec dva i prilično je dobro. Neću više iphone. Radije ću kupiti puno jeftinije stvari i podržati male firme nego gigante koji se guše od para i ne znaju šta će drugo već okretati mlade umove da stiču samopouzdanje poznatom markom.
Apple na nivou, kao i uvijek
Tako i sat iz serije 5 ima opciju EKG-a, ali koja nažalost ne funkcionira u našoj regiji
Mi kucamo na drugoj frekvenciji
Aktiviras ga u regionu koji podrzava ekg i onda radi i kod nas.Ja sam svoj aktivirao u HR
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
APPLE SASTAVLJAJU DJECA I MALOLJETNICI PO AZIJI PO TKZ. SWEATSHOP -ovima. ZATO NE KUPUJEM NISTA OD NJIM. MRSHH APPLE, YBT JABUKU
Hahaha dobar. Skini onda i patike, pantole, majcu i carape.
Wow zaostaje jedno 5 godina. Ojo što su drugi već davno imali
Ima i nova lada klimu. Pa bil je kupio? Ne vjerujem ni da bi uzeo ni da ti poklone.
apple, proizvod za budale koje se osjecaju bogato prilikom posjedovanja istog 😂
Tako kaze svako ko ne moze da ga kupi
Ocekivati da seljak razumije apple proizvod je isto ko kad mu umjesto Šemse hoces objasniti kvalitet Pink Floyda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametni sat koji mjeri nivo kisika u krvi? Pa saturaciju kisika mjeri svaki pametni sat, čak i one kineske pametne narukvice od 10 maraka... Imaju li ovi novinari pojma o onome o čemu pišu?
@hamo.bonaparte da baš tako 😂 ali CRAPPLE DJEČURLIJA NIKAKO DA SHVATI
Ne isplati se bgm, raja ne bacajte pare. Oni koji vole recimo iPhone, to je postao kao modni dodatak više.
Zivimo u svijetu kad je to modni dodatak. Nekad je to bio sesir, kisobran...
ako je ovaj sat jeftin, šta je onda skupo...?!?!?
Nista nije skupo sto se moze parama kupit
Komentar dana! Cestitamo...