Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je nenadjebiv za svoje vrijeme - bar sto se tiče memorije (neki modeli 160gb)
PIČIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIBANGOŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
unistili ste mi dan!!!
Tehnologija koju apple koristi u 2014 ljudi u 2012 toj prodaavali. Ali apple ima ima zato njihovi fonovi i idu. ko nevjeruje nek pogleda ovu sliku upoređuje se iphone 6(2014) vs nexus 4 (2012) http://prntscr.com/4lh8dw
Nije uredu mobitele sa razlicitim operativnim sistemima porediti po specifikacijama. Ako ces tako hajde usporedi specifikacije iP5s i galaxy s5 pa ona odi na yt pa pogledaj neki usporedni test pa razmisli ima li to sto ti pises smisla.
Ti izgleda bio oslobodjen gramatike u skoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
El-Fatiha :D