Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i zvanicno je objavljeno da ce se sljedeca verzija Apple virtualnog asistenta zvati SIRUTKA
Nema šta Apple se potrudio da iskopira Samsung.Ko je gledao prezentaciju na o cemu govorim.
Svaka im cast sto telefon star 3 godine dobija nadogradnju, govorim za Iphone 4s. Kod Androida je ovo nezamislivo osim ako imas nexus mob.
Sta vam je ljudi, svi Apple uredjaji su stvoreni da ti muzu pare. Od kupovine pa do koristenja. To ko ne konta, i ne zasluzuje bolje.
A osim U2 cete dobiti Davida Guettu, izmeta od DJ dzaba, da vam zauzme sav space na telefonu, eto
Ma smiješno ovaj Apple je pokazao da zna dobro kopirati Google(Android). Swift 2 Open source programming language pocetak kraja Apple-a
Glupa ti je mater koja te tako odgojila ko da si pašče
Imam Sony iz 2013-te godine. Ko mi do 2020. donese iPhone i pokaze da je bolji u bilo kojem aspektu..kamera, procesor, ram, display, baterija...futrolu bolju da ima, dac cu mu mobitel dzaba. Ma do 2050-te!
Korcevaca ko i sve do sad. iPhone je za budale.
Najavili su da ce za 10 godina na iOS 16 moci i MP3 poslusat.
Ma iPhone je za budale koje ne znaju da koriste nisat drugo sem Facebook i Viber :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pitam je ja siri jesi li glupa kaze ona dovoljno sam pametna da ne odgovaram na to pitanje ;) ;)
šuknu ga tebi siri, jebi ti to