Samsung traži zabranu u Evropi
0
Apple iPhone 5 predstavlja 4. oktobra
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petica izlazi a ja neam ni trojke xD
Samsung Galaxy S 1 i 2 su dosta bolji telefoni od iPhona! Za manje para dobijete cak i vise! A to ko hoce da mu se vidi \"jabučica\" dok prica po gradu s telefonom, neka plati vise! ;)
Sad cre i Koncar napraviti telefon koji ima neke stvari koje iPhone nema npr bluetooth file transfer :D
j.e.b.o li vas ajfon i apple i 3, 4, i petica vise!!
Djaba je, uvijek su jedni na strani androida, drugi na strani ios-a i djaba ti sve. Uvijek ono tudje nevalja a potajno svi zale za onim sto njihov uredjaj nema. Budite malo objektivni ljudi, uvijek je ista prica bilo oko mobitela, auta, pa do vjere. Sagledajte realno cinjenice pa prosudjujte. Ja sam rekao sta je po mom misljenju dobro a sta lose na kojem uredjaju. Evo zasto sam ja kupio ipod touch 4G? Zato sto je Apple, ima sve pozivitne karakteristike Apple-a, isti je kao iphone 4 samo bez klasicnog poziva putem mreze, a jeftiniji je za trecinu cijene iphone-a, pa samim tim i nesto jefitniji od 80% novih androida. Kao telefon imam Nokiu E seriju, koja mi je savrsen mobitel i ispunjava sve prohtjeve, baterija traje 10 dana sa cestim koristenjem, a ne bih zalio da ga izgubim ili slicno jer nije kostao 1300 vec 300 nov. Treba biti objektivan, postaviti stvari logicno, pa vi skontajte.. ali da je Apple kult, to stoji i nije mu ni jedan android do koljena po tom pitanju.
ovi Apple vjernici iz komentara u komentar dokazuju svoju glupost i sljepocu! Vama je apple kao vjera jobs vam je papa
@pih Cuj telekom je kriv sto nesto ne radi na iphoneu jel telekom kriv sto ne radi bluetooth xD jadno
pricaj te vi sta hocete ali iphone je zadao standard. to sto neke funkcije nerade trebate se zaliti telecomu. opet ce oni izbaciti novi standard i ostali ce da kopiraju
pošalji mail forum adminu i riješit će to
Ako neko slučajno poznaje administratore ovog sajta nek im poruči da mi već jednom aktiviraju korisnički račun koji sam kreirao jučer!!! Potvrdio sam aktivacijski link koi sam dobio mejlom prilikom registracije! Sve sam uradio kako treba i opet ne mogu prisutpit svom računu! Kad hoću da se logam izbacuje mi sljedeće poruke: * Korisnički račun je neaktivan. * Aktiviraj ga i pokušaj ponovo. * Ako ti ne uspije - kontaktiraj administratora/icu foruma. U čemu je problem? Trebam postavit neko važno pitanje na forumu!
Iphone je stvarno luda stvar ali mora biti jailbreak.n sa instaliusom mozes sve apps besplatno skinuti . Zasto se meni svidja je zarada na apps. Vecina iphone korisnika nezali pare zato imaju iphone, a appel na drugu stranu pokusava te iste aplikacije dobro zastiti . Zato mi se svidja Iphone . Ali sam ga prodao i uzeo galaxy s2 jebiga veci ekran prvi razlog drugi Android / linux je buducnost Ali je tesko prodati app korisniku androida on je upravo izabrao Android jer ne zeli svasta da placa . BTW skypevideo tek izaso za android a tomtom i dalje samo za iphone :( Tako da sam bio bez dvije omiljene apps nekoliko mjeseci ..
@ Gouranga Ma naložio sam se na Web Dizajn i Photoshop! Hvala ti!
imam 3G iPhone 16GB vec 3 pune godine, i nikad nikakvih problema nije bilo. tu mi je sve na jednom mjestu, iPod,etc. sluzit cu se tim mobitelom sve dok ne crkne. mislim, da ce jos jako dugo moci da se koristi. sto se tice iPad-a, nije li apple prvi izbacio takvo nesto, a onda svi ostali kopirali?! sto se tice tog pomodarstva, komplexi su gadna stvar! nazalost nase drustvo je puno komplexasa...
@ wacom imaju 2-3 na piku, a ja sto znam raje s wacomima svi su narucivali preko ebaya njemacka itd ili im je neko donosio iz amerike itd. Ja takodejr nisam vidio da igdje kod nas ima novo da se uzme, cak ni od drugih proizvodjaca. Cime se bavis?
Evo ja pratim ove stvari. Apple je extra izradjen od aluminija, stakla itd, savrseno radi i sa manje jakom tehnologijom jer je sve uskladjeno samo na taj uredjaj. Isto tako perfektno radi sa ostalim apple uredjajima, ali je problem sto je previse zatvoren sistem i nije kompatibilan kao andorid. Isto tako, apple je naravno visoko kvalitetan proizvod, ali je prije svega dizajnerski objekt i lifestyle proizvod. Kome ne treba ta beskonacna kompatiiblnost i snaga, te kome nije bitno da li telefon kosta 800 ili 1500KM, za njega je definitivno apple. Ko hoce da ustedi i dobije jace za manje novca za njega je android, ali nije kult i od plastike je.. Ja imam par apple uredjaja, zadnji mi je ipod touch 4g koji je 95% isti kao iphone 4 i radi i izgleda fenomenalno, ali ako nemas pored toga svoj account, i bar jos jedan apple uredjaj, djaba ti sve..
Pa zasto mi ne objavljujete komentare majku vam poganu pa saljem isti komentar 40 puta bez ikakvog loseg sadrzaja... Necu ponovno da pisem
Tako je Mujo kupio iPhone na kredit pa umro od gladi.