Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što su se apple fan boys pederčiči uzjogunili... zabijte si taj iShit u pakash.
I\'m an apple and I find this offensive.
Veliki Apple zna da je vrijeme najveće slave i najvećih uspjeha iza njih. Svakom liderstvu dođe kraj pa i njihovom. Još uvijek su na vrhu, ali u silaznoj putanji za razliku od konkurencije. Ostaje im da administrativnim, monopolističkim i svim drugim raspoloživim sredstvima makar malo produže svoj ostanak na vrhu. Nekad su to radili tehnološkim inovacijama, novim dizajnom, a sad nemaju takvih aduta pa koriste pravna sredstva. Usudio bih se reći da se koriste američki globalni centri moći protiv azijske konkurencije. Preslikana geopolitička igra. Može se reći ode ovaj daleko u teorije zavjere, ali meni se ovo od Apple-a nikako ne sviđa. Ljubitelj sam dobrog dizajna i tehnologije, ali mi Apple nije simpatičan i nisam i neću uzeti nijedan njihov proizvod (dok se ne urazume..). U međuvremenu kinezi igraju njihove folove pa ih tuže u Kini zbog iPad-a.
ebo apple, smetljari.
Pa i LG ima isto ovaj slide to unlock!
Ovaj Apple prava tuzibaba.
dosadan više ovaj apple sa svojim tužbama i snobovskim mobitelima k\'o govno u pelenama. zabraniti apple, živjelo open source tržište.
E vala preseravaju da ga j.ebeš...
kod mene na šupi ovaj slide to lock ili ti ga reza već godinama stoji. Šupa datira iz vremena prije nego je prvi mobitel bio i zamišljen. Znači li to da će sada Apple i mene tužiti?!
Jako stara vijest...i gotovi svi noviji Android telefoni nemaju više onaj \"klasični\" slide to unlock...al\' opet \"slajdaš\" u nekom drugom smjeru... :P
koji ku.r.ac ovo, pa prastare klizne nokie imaju ovo slide lock, ne kontam ovaj patent gurabije mi.
Patentirao sam kasiku. Svi koji koristite kasike za jelo, hajmo sad brzo po 0,50 KM za svaki zalogaj!
Svaka cast Apple-u, ali nece nikada nad Android.
..to ce sigurno da unisti android ha ha ha...