Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još jedan u nizu koji necu imat 😂
Prejak kao i uvijek :)))
Šta ti znaš šta je prejako..Bjež' u kuhinju...
nadam se da kasne sa izbacivanjem mb pro zato sto su napravili nesto revolucionarno tipa napravili model slican macbook airu a zadrzali performanse macbook pro, al cisto sumnjam. mislim da cemo vidjeti opet samo inkrementalna poboljsanja i nove prikljucke za koje treba izdvojiti dodatne pare. da vas jobs vidi sta ste mu uradili od firme sve bi vas otpustio!
pa za 1500 mozes uzeti kakav hoces, samo sto je kod ovih jabuka sama 2000
Možeš kupiti dva Surface Pro 4 laptop/tablet hybrida za cijenu jednog ovog njesra od Apple-a.
@Osvetnik iz tame Nije Apple za svakoga, Za jedan SurfacePro 4 mozes kupiti dva lenova itd itd itd koristim Apple zadnjih 10 godina i nikada se nisam pokajao sto sam platio malo vise. Imam trenutno MBP retinu i bio je ogroman belaj na pocetku jer su izbacili CDROM ali evo 4 godine bez CDROMa i nikada mi nije zatrebao. Masina je stabilna bez kvarova i OS je extra, nemam viruse i neke update stalno... a kvalitetno napravljen da se i dan danas divim dizajnu
Koji kreten moraš biti da dadneš 4000KM za laptop..
ako ti je vrhunski informaticar kreten, onda si ti za umobolnice
ja sam platio svoj 5000km prije 10 godina jos uvijek mi radi acer aspire 8920G
PRIKAŽI ODGOVORE (9)