Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u vas ovdje vazda neko nesto potajno uzima, s.ebava ljude, krade im podatke...a nidje veze....nas to ionako ne zanima, bh telecomov internet je ionako prespor za slanje bilo kakvih informacija sa mobitela :D
Prije nego pisete text dobro bi bilo prikupiti informacije o onome o cemu pisete,ukoliko vec sami ne znate nista o tome. Shazam ne dolazi instaliran na svakom iPhoneu vec ga se dobrovoljno instalira kao i navedene Angry Birds.
Skolski primjer novinarskog senzacionalizma. Pri tom, vrlo jeftinog. Od koga god je sax preuzeo clanak, taj neko je \"zaboravio\" da kaze kako sve operativni sistem (dakle, ne aplikacije) pita korisnika da li zeli da dozvoli da aplikacija salje korisnikove licne podatke upravo u gore spomenutu svrhu. Pa ako ne zeli, a operativni sistem im to ne dozvoli. Dakle nema nista tajno, misticno i stravicno.
Pa to radi gotovo svaki softver i ako ćemo gledati svaki računar danas.
Suplja!
ja sam u zadnjih par dana imao problema sa probavom, tako da sam bio primoran prditi vise nego obicno.. mnogo vise... nadam se da sada sve te kompanije koje prikupljaju moje informacije znaju kako je uzasno smrdilo.. jednom sam cak morao zaustaviti auto i izaci vani jer vise nisam nista vidio od suza... uzasno je smrdilo.... uzasno.... a bice da sam s.jeb.ao stomak sa onim usr.anim. \"plodovima mora\"... nije zvaka za seljaka.. a ni plodovi mora za posavca.... ;-)
Mene boli briga,ja sam mali čovjek :)
Uz duzno postovsnje novinarima koji rade za ovaj portal, ali otkud vam informacija da Shazam dolazi na svakom iPhone, TO JE TOTALNA NEISTINA! Vjerovatno koristite samo copy/paste! Obratite paznju u buduce!
Novi iphone 4 629 eura (jeftinija verzija). Kurko Nurko
kao da androidove ne pristupaju? pa opste je poznato da je svaki telefon zapravo u vlasnistvu telefonske mreze a ne \"vlasnika\" mogu raditi sa telefonom sta zele dok god je na mrezi a da to korisnik nikad ne primejti
upravo tako, isto kao da ja imam toliko bitnih stvari koje igrica moze saznati??? pa ne moze mi poruke tumaciti i shvatati sta to meni treba!? a .ebe mi se sto ce tamo neki geek znati da ja imam dobar score u tetrisu :D