Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bruke i programa
MujoZip Stupidity & Simplicity
Sta je tu toliko posebno sto je na nasem jeziku ima hiljadu aplikacija na nasem jeziku, ja takodje pomazem prevoditi aplikacije na nas jezik, a svako ko je voljan da siri nas community, samo nek pita nekog developera da mu posalje string fajlove i da ih prevedete, svaki developer ce biti i vise nego zainteresovan da njegova aplikacija postane popularnija ;)
@ImYourMan Eto mi nepismeni a ti pametan. Autor programa i vlasnik AGLIESOFT kompanije je Bosanac Amir, nasa krajska legenda. To sto ti to neznas nije nikakav problem, problem je sto autor clanka to ne zna.
Ma ljudi da li vi uopšte pročitate vijest, nije naš čovjek napravio program, samo je sada dostupan i na našem jeziku... :/ PRVO ČITAJ PA PIŠI KOMENTAR!
lijepa aleja http://agilesoftresource.com/ , ko na ilidza.
Program je napravila firma AGLIESOFT (http://www.agilesoftresource.com/)...nikakav bosanac,nemojte lupati. Jedino bosanac koji je napravio dobar program je Irfan koji je napravio IRfanview.Jedan od najboljih preglednika slika.....
de vi napravite PES na bos jeziku pa da vas vidim
Ovo je napraivo nas covjek koji ovdje od silnih menadzercica nikako nije mogao doci do izrazaja. Amire svaka cast!
Prvo je bio IrfanView strasno popularan program kojeg je napravio jedan bosanac, a sada imamo i AndroZip sa nekoliko miliona korisnika. Svaka cast. a nacionalisti neka idu na politiku. Proslo je vrijeme kada se uz Bosanca povezivala rijec zaostao i glup. Na koga se takve rijeci danas odnose najbolje pokazuju komentari.
Da li autor clanka zna da je Bosanac napisao ovaj program?
Objavljivanje jednog programa na bosanskom jeziku koji je vec preveden na japanski, engleski, njemacki, hrvatski, turski, spanski, francuski, italijanski, ruski, pojedinci dozivljavaju kao napad na svoje stado i sl. Cak i kada je rijec o tehnici/tehnologiji srbi nose naocale nacionalizma i sve sfere zivota promatraju kroz te naocale. Zalosno i jadno ali hvala Bogu na prostorima BiH nisu svi kao vi.
Pravo dobar file manager. Svaka cast!