Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad naprave fabrike bez radnika,taxije bez vozaca,avione bez pilota,brodove bez posade, kucne pomocnice,recepcionere salter radnike zamjene robotima, policiju robokapima, i vojsku terminatorima... Ko ce onda uopce moci da placa te usluge za koji novac? Kako ce se taj sistem financirati kad nema vise poreznih davatelja?
Me već danas imamo toliko automatizovanu proizvodnju da nam radnici i ne trebaju. Radnici postoje samo kako bi se mogli plaćati dugovi i kako bi se bankari bogatili.
Pa tom logikom još smo trebali ostati na kosi i plugu jer pobogu ko će raditi ako traktor zamijeni stotinu seljaka
Prevare turista i musterija u taksiju su poznate po balkanu i zato nosimo to breme lopova i preveranata u svijetu kao sto su BG, ROM, CZ,SLW itd!!!
osta raja bez posla
Их кад је ово било у Ја робот, касне дванаест година.
hoće li imati algoritam da me pokuša okrasti kao oni na štandu na Aerodromu, do Malte cvaja, kofer petoba :D
Nemoj tako. Ovi na aerodromu vjerovatno ulete nekom popriličnu cifru da dobiju ovaj štand i onda se moraju vaditi na razne načine. Prevara je legitimni način zarade u toj branši.