Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni hindenburg se nije cinio los pa bi sta bi :P
Nesigurni i zapaljivi materijali.
hajd nek im je sa srećom...ne čini se kao nešto loše :)
Interesantan koncept... Potrosnja goriva bi trebala biti znatno manja od konvencionalnih letjelica, a ako zaista ostvare kapacitet tereta od 500t onda je to jako impresivno (nekoliko puta vise od najvecih aviona na svijetu)
A da proizvedete malo MIRA U SVIJETU ??
Ako ce ti biti lakse, ovakve letjelice ne bi koristile naftu, te bi time indirektno doprinijele miru u svijetu smanjenjem potraznje za fosilnim gorivima oko kojih se ratuje zadnjih decenija.
@sleepyvonsleep A sta koriste ovi motori za gorivo? Dobru volju? Interesantan koncept, mada velika mana mu je sto je jako spor u odnosu na avione...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)