Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
App Gallery je vrhunski store.
Ja koristim godinama HereWeGo i odlicna je!
Nadam se da su dodali međustanice. Prešao sam na Google radi tog problema.
Procitaš na Reebok tenama da su rađene u kini. Nije Vijetnam i Kina. Ne se tramp igra sa kinezima dok mu ne prepolove prihod najvećih američkih firmi.
Kinezi su najveća govna svijeta. Ameri ih trebaju sravniti sa zemljom da se ne zna da su ikad postojali!
@Kurton12 rece kurton od covjeka!
Jel to onaj Forbes koji mi otvara kad mi uđe virus u kompjuter?!🤔
Ma kako da poredim Amere i kineze. Nikako. Mi smo mala i slaba privreda i većina (i ja) koristimo kineske jeftine proizvode a kad je IT u pitanju, Ameri su beton i to zna čitav svijet. Imaju Ameri zakon i vrijedi za sve a kinezi imaju zakon samo kako im odgovara. Sve kradu i plagiraju.
Hm... Huawei no way
Iako ne gotivim trenutnu američku administraciju opet više vjerujem njima nego kinezima koji kastriraju Uighure
pravit cemo mi Amere od blata
Dok god koriste android ameri ih mogu krojit kako zele a napravit os i nije bas lako, najbolje to zna samsung (bada, tizen) koji nikad nisu zazivjeli u siroj masi, nije nemoguce da naprave svoj os ali vidjet cemo koliko ce to biti dobro, androidu je trebalo mnogo godina da se dovede na ono sto danas ima.
Srusit ce njih ameri, app gallery za sad nije alterrnativa, krucijalne aplikacije se ne mogu skinut sa app gallery, mogu preko trece strane se instalirat a neke bas i ne rade, tako da dosta ljudi prelazi na s20, kazem za sad a sta ce biti vidjet cemo, ameri njih mogu jos uvjek srusit u totalo kako sa softverske tako i sa hardverske strane.
SAMO APPLE I ERONET (T - Mobile)
ja auto uzeo za te pare od applea jbt jabuka najobicnija, bolje mi auto vozikat
Samo Apple..,
Android je za beskucnike samo Apple
iphone djozle shisha selfi s haverom kako zajedno pusite shishu, kasnije havero crijevo u supku, sve to na instagram uslikano iphoneom