Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji li su po redu maaajko mila
odlično izgleda
Strasno izgleda :D
Ma šta će promijeniti matere'vam ? Biće na par sajmova kad se tek pusti u upotrebu i onda će nestati u zaborav. Uostalom, ko garantuje da se za 2 godine neće naći još jeftiniji, brži a sigurniji način prevoza? Kako tehnologija napreduje ne bi me čudilo da za 10-tak godina budemo kao u Zvjezdanim stazama...
Ne znam odakle ti takav optimizam. Već 100 godina se vozimo autima, vozovima, brodovima, avionima i helikopterima. Ne znam što misliš da ćemo se vozit nećim šestim uskoro.
Vjerovatno misli da je svijet nastao od kako se rodio i da se sve tad izmislilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)