Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze... ti si stroj... aBd buducnost ti je svijetla u filmskoj industriji...
Nije brate što si naš, \'al odavno nisam vidio bolje urađene modele... Svaka čast!
Suzo dajina,najaci si :). Voli te drug.
Respect!
odlicno :D
Gigant,profesionalac,ljudina.Veliki umjetnik ali jos veci covjek. Ko god je bio u dodiru sa 3d maxom,mayom i sl. zna kakvo je umjece napraviti modele ove kvalitete.Haske zelimo ti sve najbolje.
nista nije za dz. bravo!
Svaka cast Hasane!
Svaka cast. RESPECT
Ja ovo radim vec 3 godine i svaki respekt za hasanai njegove vjestine :P
hocu ja da mene naucis za Dž naravno a poslije ti se oduzim nekim likom koji ce liciti na tebe :D Moze li tako Hasanbeze:)
Scaka cast. Super je. Nastavi samo. Tuzno je da si morao otici odavde da nesto uspijes. Ali neka si, svijetli primjer za mlade ljude. Puno srece u daljem radu
Vrati se u Zenicu pa ovde nam otvori studio da djecu sklonimo sa ulice naravno ako je za Dž da ces ih ucit :)
Kapa dole. Jarane, otvori studio sto prije!
konacno nesto lijepo i pametno i produktivno :)
svaka cast bro