Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kod nas je dosao gaming. Halelujah. neka ovaj sajam postane balkanski Gamescom ili E3. LET IT RISE!!!!!!!!!!!!!!!!
Bio, vidio, odlično je za prvi put, nadam se da će postati tradicija!! :]
League if Legends
Znaju li ovi sta da poprave na komp.da im ponesem?
I vrijeme je bilo za jedan gaming festival u BiH, na zapadu se ovakvi festovi organiziranju vec 30-40 godina. Samo da zazivi i da svake godine bude sve bolji.
na ovom festivalu nike nije vidio koke ni za zivu glavu. oko 35 kuke cekaju sansu mladi sky walkery da belegijom zamahnu.
Dota?
Ko hoce neka me doda na EUNE pa nekada da bacimo koji game summoner Tokky
ahh kad se sjetim turnira u CS 1.6 ...
imal ko jaci u COD4???
KALO DJUTI 4 *
Kakve veze imaju gejmeri i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta?
Ogromne pare leže u gejming industriji i tu se krije veliki potencijal...
Ama, ovdje su došli da se igraju igrica! Stavljajte vi minuse koliko hoćete, ali ovdje nema ni jednog programera računarskih igrica. O industriji igara ovdje se neće ni govoriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)