Već ispod 60 posto
0
Opada popularnost Internet Explorera
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Internet Explorer je NAJBOLJI i NAJKORIŠTENIJI alat za skidanje firefox-a :)
Taj IE sam i zaboravio kako izgleda :) S.r.a.n.j.e od Firefoxa cesto mi zablokira. Chrome je zakon!
Opera zakon : )
sve nekako, ali linux nikako, a shto se tiche updatea, uvijek imash \"custom\" opciju... pozzzzz Btw slazem se da je chrome jedan od naj, ali s r anj e po imenu firefox nije ni za r ackua.
Vec peti put brisem IE.7. a oni mi ga sa updatima instaliraju bez pitanja, bas su pretjerali u bezobrazluku. Cak sam poceo kontat umjesto Win sistema koji sam kupio uz laptop da stavi neki od Linux sistema...
I tih 65% jadnika koji koriste Internet explorer su uglavnom preduzeca koja nemaju izbora i nemaju administrativna prava da se rjese ovog sporog monstruma zvanog IE. Dole monopoli svih vrsta!
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
chrome je najjaci.... po mom misljenju
mozilla roka, a i chrome je bolji od ovog sranja