Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest,jest i ja sam čuo da ima gore života na stjenovitom mjesecu,Srbi gore žive,oni su nebeski narod a onda ovamo regrute šalju sa stojadinima dizelašima...
@nedzad Samo sto je za razliku od vjere, nauka od tada dosta napredovala. A vjera je tamo gdje je bila prije 2000 i kusur godina.
@huh ovo su cinjenice htjeo ti priznat ili ne aksumnjas bujrum dokazi suprotno
meni je licno jedna ameba pricala da ovo nije tacno... vec da je taj meteor donio samo jos jednu vrstu zivota, doduse primitivniju od ameba, tzv \"nebeski narod\"
Gamer jedini pravo zbori. :D
ma da je meni negde umocit zaboli me za svijet prije 4.4 milijarde godina
MORA DA SU TADA JEDINO ŽIVJELI SRBI I AMEBE.
@zavjera život na mjesecu nije moguće, prvo: hladno je,drugo:radijacija, treće:od čega treba živjeti? pogotovo na drugoj strani, ta strana je hladnija nego bilo koje mjesto na planeti...kontaj malo... ako misliš da ima života na toj strani, daj dokaze, pravi svoje teorije i možda sa-x.com napiše (kopira) članak o tebi... a dotle, ne prosipaj se, pročitaš neku zavjeru i vjerujš u to, zavjere su ti često priče, priče bez ikakvih dokaza....
lol? @Dante A kako ti znaš da gore nema života. Jesi li ti bio na Mjesecu? Da li znaš da mi sa Zemlje možemo vidjeti samo jednu stranu Mjeseca? Na onoj strani koju ne vidimo buja život. Jesi li ti naučnik? Ti samo slijepo vjeruješ ljudima koji kažu da su bili na Mjesecu. Istim onim trulim Zapadnjacima koji su napravili a- bombu i srušili wtc.
ah ovih novinara, kad ga vi zasiljite, to niko ne moze tako. nasa piskarala samo prepisuju od kolega neznalica sa zapada. izasao jedan covjek u javnost sa novom teorijom, a oni odmah \"Život na Zemlji postojao i prije 4,4 milijarde godina\" de malo spustite loptu. rijec je samo o modelu. za sada se drzi da je zivot nastao negdje izmedju 3.5 i 3.8 milijardi godina. zemlja je nastala prije 4.5 milijardi godina.
@zavjera ako nas naučnici godinama lažu, odakle ti znaš da na mjesecu ima života? ali krenimo od toga da si rekao mjesec...život na mjesecu? to je ne moguće, jer mjesec ne ispunjava ni jedan uvjet za život... da se vratim na početak, odakle ti znaš da ima gore života? jesi li ti bio na mjesecu? jesi li ti naučnik? prokontaj šta si napisao pa se onda ponovo javi... šta je starije koka ili jaje? nova verzija, šta je starije bog ili čovjek?
aha, isto je nekad za nauku zemlja bila na kornjacinim ledjima. isti takvi kao helkeke su vjerovali u to. koliko je ovdje glupana kojima vjera smeta samo zato sto je ne zele i sto ima drugih boljih kojima zavidite pa svoju mizeriju ovako utapade. smjesno :)
NEZNAM ZA SABE ....ALI TI SIGURNO JESI IDI KOD DR GAVRANKAPETANOVICA NEK TE MALO PREGLEDA MANJE S TIM IGRICAMA VIDIS DA LOSE UTICU NA TEBE ZIVI ZIVOT
Pa sve je ovo samo zavjera. Znate li vi da nas naucnici godinama lažu kako na Mjesecu nema života a istina je da gore ima života u obliku vegetacije i ljudi. Dokaz za to je činjenica da Amerikanci nikada nisu bili na mjesecu , jer su ih ta bića otjerala sa Mjeseca. Otvorite oči , spoznajte istinu.
Ako napravitie neku softversku simulaciju (kao npr igricu).,kada pustite da radi na Very Fast umjesto na normal. \"Vojnik iz igrice\" ce reci je sve bilo kao i inace, ali za vas kao kreatora igrice, je stvarno sve išlo duplo brže. Facit: Mozda smo svi mi u jednoj velikoj simulaciji.