Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ga jebi,znao sam da ce oni-srbi i rvati uskoro govoriti da je i to njihova sveta zemlja-,a mozda je to i dobro,pa ih mozemo poceti izvoziti gore i sve to nazvati SRBO-RVATOISTAN.
a sad se kao amerikanci nafurali da marsovci trebaju snimat x-files o naprednim svemircima sa planete zemlje. ono nesto je brzo prozujelo iznad mene imalo je dva krila. izbacili su dva vanmarsijanca sa necim poput gljive i rekli su nesto kao where is osame here. imali su po pet izbocina na gornjim extremitetitima. imali su nesto sto nas je ozljedjivalo a licilo je na tubu iz koje je jako brzo izlazilo olovo velicine marsovskog penisa. mamu im americku. joooj pardon uz marshala tita junackoga sina treetreee rrrrtreee rrr mi dizemo celo i krocimo smjelo hoho samo da ti kazem hehe ostali for shey halood. long live the tuzlansko
Pusi se simoooooo!!!! Vlasko govno! hehehe
Ovakvi tekstovi nisu za punoglavce bez mozga,a sto se tice dijaspore ,da nisi (hoho)malo pretjerao......
JEBO VAMA VEHABIJA SVIMA MATER U SUPAK I ADIN .HASETA.I ARNESIMASINSKE MATRE
ma jebacu im ja svima mamu balavu
kritika adminu: mislim da ovi naciopnalistichki komentari zaista nemaju nikakve veze s Marsom i da to treba sankcionisati. ako nemaju sta pametno reci, ili bar duhovito kao hoho (svaka chast, ono za dijasporu je preludo!:), onda neka sute.
Prije nego sto doselite tu srpsku stoku na Mars,zasadite koju Vrbu da ih imamo gdje vjesati.
Ma nasolim vam se svima u usta... kamara iditota!
Za Barby. E bi ti se nesto promjenilo bez njih.Ako si fukara to ces i ostati,a ako imas imaces i dalje.
nazi i marsovac veliki pozdrav potpisujem vase rijeci zamislite planetu bez sprskih govana.....
posaljite nam siptare da prave buhtle i burek. al srbe ne saljite ni u ludilu, oni nista ne znaju osim pravit sranja. uostalom, culi smo da te dvije vrste primata ne mogu koegzistirati te da im je mozak manje razvijen u odnosu na mozak homo sapiens sapiensa...
Srbin ni na Marsu nije dobro doso
treba gore poslati srbe i siptare pa da se malo na ovoj planeti odahne od problema....
jedino na marsu imaju nade da osnuju veliku srbiju hahahahahahhahahaha