10 neriješenih misterija
0
Zašto se smijemo, ljubimo i kopamo nos?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11. Je li svemir beskonacan? Ljudska glupost jeste. \"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni.\" - Albert Einstein pisanje ovakvih stvari (teen magazini idu predstavljaju ekstreman slucaj) radi sto veceg tiraza, ali ja ne krivim njih, jer ljudi samo rade svoj posao. Pitanje je sto rade, jer da niko ne cita, oni to ne bi ni izdavali...
Ja kada parkiram svoj penis u vaginu,koja je brazilski izdepilirana,pocnem da lucim \"tesku pljuvacku\" i pun sam endorfina. Nos mi se automatski procisti.Izgubim 1200 kalorija nakon 20 minuta brzog tempa.Kada se to sabere sa izgubljenih 800 kalorija predigre i pet litara bezolovnog benzina i emitovanja C02 u atmosferu,za nekih 6 do 9 sekundi imponovane ejakuacije. Vise mi se isplati da rentam zgodnu studenticu koja ce mi dati takvu oralku\' da ti pamet stane. Planeta zemlja sretna,ja de-toksiniran i pun endorfina! A studentica \"teza\" za 40 eura! Neke stvari se ne mogu platiti,za sve ostalo postoji MAStER-card i kesh!
men bas nije glupo... sanjam kako se ljubim, pa se zbog tog zacrvenim. smijem se tome jer sam u adolescenciji. ljubljenje je altruizam i umjetnost, kao što je umjetnost i otkrivanje onoga ispod dlaka, sto opet dovodi do crvenjenja. praznovjerna jesam i kopam nos. a nos kopam zbog imuniteta, ne zato sto mi smetaju sline. glupo?
glupo !!!!
Veoma glupoooo !!
JAKOOO GLUPO!