Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, vulkan ma ja. De ba. Homo sapiens nema šta nije i šta neće istrijebiti.
prezivio je jer je naj namazaniji...
u postu pise da je prezivio jer je bio najdrustveniji (zajedno smo skupa)
Bojim se da moram demantovati naučnu tvrdnju, kao u tekstu naprijed. Naučno je dokazano, da neandertalci nisu izumrli, šta više, njihovi potomci i danas žive na potezu Pale-Romanija-Sokolac-Han Pijesak. Latinski naziv ovih ulojenih spodoba je "Vukosav Srban". Naučno utemeljenje se nalazi između ostalog i u njihovom devijantnom ponašanju i deficitu u kognitivnim sposobnostima, što je imalo vrhunac u periodu 1992-1995. godina. Čak postoje i fotografije, koje potrekpljuju tvrdnju, pogledajte: https://bs-ba.facebook.com/photo.php?fbid=108270202659223&set=p.108270202659223&type=1&theater
Lici na bakelju
Koji majmun moras biti da kazes da si od majmuna nastao!!
Vjerski ocigledno. Obzirom da tu tezu zastupaju samo oni vjernici zbog kojih bi i dalje magarce za vucu koristili. Da ih se sta pita naravno.
I šta kažu "svete knjige" o nastanku kurijih očiju ? Baš bih to jako puno volio znati. Prije 17 godina, putem uroka, prije 21 godinu putem zapisa itd itd ?
Govore ti da ih sacekas da ti namignu, pa kad ti namignu sacekas da se jave kurja usta, pa kad se ona jave nek ti onda kazu ;)
qwerty and biofa, ko je vas što pitao ? Što se petljate u TUĐU religiju ? Pitanje je bilo upučeno Kurijim Okicama, oli vam ga eciko ejiruk-u sa činom nižeg podoficira od dvije zvjezdice maje maje, posve maje... A što vi bl....dva (nije banjalučanina dva ) MISLITE da pitanje ima veze sa vašim "svetim spisima" pokazuje tako reči dokazuje koliko su religiozni tokmaci zapravo ahmaci...
Za mene je postojanje crne i bijele rase sasvim dovoljan dokaz evolucije. Bijeli čovjek je nastao od crnog, putem prilagođavanja okolini (evolucije). Šta kreacionisti kažu za ovo? Da crni i bijeli čovjek nemaju istog pretka?
kreacionisti bi citirali bibliju u kojoj piše da su crnci prokleti i kažnjeni Kainovim znakom, odnosno prvog ubice i da su zbog toga crni :D http://en.wikipedia.org/wiki/Curse_and_mark_of_Cain
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/36253047.jpg
Ove nebuloze su darvinisticko-ateisticka propaganda, koja dolazi od istih "naucnika" koji tvrde da je genetski modifikovana hrana sigurna za jesti (zato valjda ne zele je jasno oznaciti na pakovanjima da kupci vide sta kupuju). Evolucija je obicna laz, posjetite http://www.evolutionnews.org i http://www.reasons.org i cujte sta o tome misli naucnici koji nisu indoktrinirani ateizmom.
kad mi osoba indoktrinirana religijom kaže da su ateisti indoktrinirani naukom. To samo može retard reći. Pošto imaš takvo mišljenje, ti si taman za kuhinje i ništa drugo.
bgm i dan danas ima neandertalaca
@TitaniuM.ba Mozemo sad napraviti beskonacnu petlju, da ja tebi kazem dat cu ti odgovor cim ti meni odgovoris na pitanje :D...al cim si ti na moje pitanje kao odgovor ponudio kontra pitanje onda NEZNAS :).... @ja71 A sta kaze teorija evolucije?
Znači, na istom smo. Jedina razlika je u tome što sam ja spreman reći da ne znam, a ti nisi.
Titaniumu kukas kako za petlju pitanja i odgovora a odma ispod na moje pitanje odgovaras protupitanjem hahaha. Ja nisam spominjao evoluciju, ti si umijesao religioznu pricu u teoriju evolucije. A tema je razlog izumiranja Neandertalaca sto je opet prica za sebe. Ili ne vjerujes u dokaze da su postojali ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao i danas, istrijebio sve ostalo da njemu bude fino.
O ljudi, Mi vas od jednog čovjeka i jedne žene stvorismo, i na narode i plemena vas dijelimo da biste se upoznali. Najugledniji kod Allaha jeste onaj koji je najbogobojazniji.
Genom Homo Sapiensa sadrži do 4% genetskog koda Neanderthalca i Denisovianca.... Samo kažem .... ne mora ništa da znači...
Družite li se vi sa Homo sapiensima . Ma ne oni su meni fuuuuj ! :D
Ma da...bilo NISTA, pa odlucilo da postane NESTO!!! Pa onda to nista sto je postalo nesto, rasulo se u ono sto danas poznajemo kao svemir i to tako da se formirala planeta Zemlja na idealnoj udaljenosti od Sunca. Onda je opet bilo nista na Zemlji, pa se javilo NESTO, pocelo se vrtiti, mrdati, pa malo pocelo plivati, pa onda "skontalo" odoh na kopno, pa onda reklo "joj trebaju mi ovdje noge i drugaciji disajni organi"...pa sebi stvorilo, bilo tada dosta eko materijala. Onda se ono nije moglo skontat sta ce da bude, pa neko posta majmun a neko druga zivuljka. Onda majmun konta konta, odoh biti neandertalac bez mozga, a drugi majmun kaze ja cu biti sapiens sa mozgom. ONO "bez mozga " skontalo kako ga korisiti...jah...jednostavna je ta evolucija...
Vidiš, ta evolucija koji su ti sada iskarikirao ima više logike nego bajka o nekom nevidljivom entitetu koji je toliko savršen da nema porijekla, već je oduvijek i zauvijek, i koji je kao takav savršen stvorio čovjeka koji je nesavršen. Iako logika i zdrav razum nalažu drugačije oblike mišljenja, ljudi i dalje vjeruju u vile i vilenjake. Ja i ne krivim puno ljude poput tebe. Kažu da je strah od nepoznatog najgori, a neko se dobro poigrao sa tim.
Samo mi reci kako je NISTA postalo NESTO????
PRIKAŽI ODGOVORE (7)