Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj sud odlučuje o patentiranju nečega što je iz prirode!? O, pa zar je ljudska rasa zaista toliko pohlepna i glupa? E svašta.
Patentovat ću oružje protiv nacionalizma...
...odh patentirat' pojedina slova...
...ma sta ti je patent...nego moderni "krvni danak"... ...prije feudalista kaze vojsci idite donesite porez jer ja moram da jedem i pijem i imam vojsku...i vojska ode i pokupi stoku,žito,novac...sta god imaš, ako ne das ili se protivi ubiju te ...danas feudalista pukne patent...i ti sam moras da platis koristenje tog istog ako ti treba...(a treba ti nesto jer je sve patentirano)...a ako nes da kupis onda umres...tako da ti moras kupiti a niko nikog ne mora da sili ...al sili te trbuh moras jesti, moras piti, moras disati zrak... ma genijalno!" sve isto samo drugaciji nacin SERVIRANJA
a da je patentiran morali bi svi plaćati što ga koristimo