Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta ce kad zamijene zub? onaj koji je dopustio da mu se zub pokvari, dopustice to opet. nista se ne dogadja slucajno, karijes ima svoj uzrok, gubitak cakline isto tako. jedino pametno rjesenje je dati ljudima znanje i odgajati ih tako da preuzmu odgovornost za svoje zdravlje. prvu tvornicu rafiniranog secera su osnovala sedmorica zubara...
@doktor: tebe cu predloziti za nobelovu nagradu! Takve dobre naucne istrage samo ti posjedujes ...
Da hoce neko izolovati gen koji definise idiote i primitivce...pa da se kutarisemo takvih..
to kod nas nece zazivjet ni za sljedecih 50g
Dajte mi što prije, žulja me nešto proteza, a ni ugrist nemože insan čestito.
Vijest stara 50 godina :D
@ajdol svaka cast nisam pametnije sta cuo a sto i DOC kaze nevalja se igrati sa tim al ako ce moci uspjet ovaj fol sa pickom onda sam za :)
samo nek se igraju s genima poceli su s hranom - pa ljudi postaju sve deblji i sve bolesljiviji i degenerisaniji pa su krenuli sa genima plodnosti, hormonima i raznim stimulacijama pa sve vise pedera na planeti (hormonalni poremecaj) amerikanci idu sve dublje u izopacenje nacije i ljudskog roda igranje s genima i poboljsanje jedne covjekove mane stvara razbijanje unutrasnje ravnoteze u organizmu - pogotovo kod novorodjencadi s genima se nije igrati!
Kad ce picku uzgajat u labosu .. pa da pobijemo zhene ^^
Ovo je fina stvar :)