Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se onog pomracenja sunca iz meni se cini 2001-e ili 2002-e godine. Kazu bice popodne, steti ocima, nemojte izlaziti vani, zamracite prostorije itd. Na kraju nista nije bilo.
eh et koji sam ja majmun bila(mislim ni sad nisam nista bolja😆)ja sam tad otisla u wc i popela se na wc skoljku i virila kroz prozor😅
Sjecam se da je bilo ljeto. Tu negdje tih godina ne znam ni ja tacno. Fol bice mrkli mrak popodne hehehe. Raja se isfurala nisu ni izlazili na ulicu. Bilo je najavljeno za popodne u pravu si, ma nista przilu sunce u 16 hahaha to je tad ludilo bilo dobro si.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni se pomracilo od kako sam upiso gimnaziju
nije to nista kako ce ti biti na birou. sala mala ne zamjeri.
O DA LI JE TO POMRAČENJE SUNCA
Zašto ne organizuju pomračenje za vikend? Sutra u to doba ljudi su na poslu a djeca u školi. Jel' može to kako da se odgodi?
neka i jest pretoplo ovih dana
Maska za varenje je najbolja za gledanje pomracenja sunca 😁
mi smo to ko djeca gledali kroz masku za varenje 😁
Meni je pomračenje svaki put kad vidim onog iz Zetre kad se dere:Bakire,Bakire...Sebija heroina...
Pomracenje je nama odavno.
Zar se u ovoj pomracini moze vidjeti pomracenje?
kad god primim platu meni je pomračenje sunca
Nije nas ni jedno pomracenje masilo. Tako da…
Čuvajte se vampira
Nama se davno smračilo al hajde da vidimo i to...
Nama je pomračenje od prvih višestranačkih izbora
Meni je pomrčina svako jutro od 8 i traje mi do 16 a svaka treća subota kad sam dežurna onda od 8 do 14.Pa sad ne :nam jel to nešto do mene ali primjetili sam i da svakog 10.kad legne plata,koda mi se malo sunce ukaže i oko podne.Doduše,ta pojava naglo prestaje već za sedam dana i onda opet samo pomrčina.
Kao malci mi smo prije razbijali zelene staklene flaše,i začadili ih lučem i kroz takvo staklo smo posmatrali sunce...