Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi u pravu. u Utahu, Iowi, Des Moinesu,...
Hebote ovi što pišu ili prevode za ovaj portal. Čuj u Utahu. Onaj sufiks \"hu\" u imenici Utah-hu. HU ! Hahahaha := HU ! Da ste barem napisali \"u Juti\" kao Srbijanci, nego niste nego UtaHU ! Inače se ostavi imenica u originalu ako će se pisati po pravilima njihovog jezika. A ne HU ! Niti se izgovor završava sufiksom HU.
Novi dinosaurs po imenu Srbotaurs Genocide.
Kako mrzim kada napišu članak o novom dinosauru, a umjesto slike njegovih ostataka stave sliku ostataka neke skroz druge životinje. Evo recimo, ovaj skelet na slici pripada rodu Postosuchus, koji uopće nije ni spadao u dinosaure.
ovako ce za koju godinu izgledati zivotinje i ljudi kod nas u zenici, ubi nas ova radijacija
kako se zove \"srbosaurus\" znate vec srbi su nastariji narod po jovanu dereticu pa stoga su i fosili XD cuj srbosaurus hahahah servima se mozes samo smijati XD