Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi sad trebala reagovati AV-MAU :-D
sad ce sarajevski psii kad ovo cuju razguliti Osmanagicu, nemoj se praviti lud nista ne gledaj tog pujdu
treba tebe izgladniti i mrtvu mamu ti baciti da se najedes
TREBA DOBRO IZGLADNJET OVE KEROVE NA ULICAM I BACIT IM MAJMNE IZ DRUSTAVA ZA ZASTITU ZIVOTINJA DA SE NAJEDU.
vela havle
ZNACI JAGNJAD ZELE BITI KURBANI!.... MISLIM DA SU ISTO EGIPCANI MISLILI ZA NJIHOVE KEROVE DA ZELE BITI PORED SVOG BOGA ANUBISA! PROLIVAS KRV I PO VASEM ZAKONU I PO ZAKONU STARIH EGIPCANA!
Ovako treba i ove dzukele s ulica nasih, ali ne, kako bi onda ovi iz AV-MAU prali silnu lovu, koju dobijaju od stranaca
Pogani jedni vas sve treba ovako zrvovat, ne moze se nista objavit a da vi ne pocnete pljuvat po vjeri, nacij ,rasi itd. Ako cete komentarisat, ne ka to bude na nekom intelektualnom nivou, i nek bude objektivno. Nikad od vas nece nista bit ako ovako nastavite.......
Radim kasnije :D! Du, när det gäller hundar är jag säkert den största mesen som finns! Neznam sto ali eto.speciellt de där stora hundar!! Je li imas cuku?
Zar ti ne radis? :) Varför är du rädd för hundar, du är väl ingen mes?
Odgovor za @Bogumila: nema diskusije a da ne spomenes islam, vidi se da si iz manjeg getoiziranog entiteta. Kad procitas nesto o islamu, javi se da pricamo. Npr knjiga Animal Welfare in Islam. Mnogi odlomci iz Kur\'ana navode da su sve životinje obdarene duhom i umom \"... postoji dovoljno dokaza u Kur\'anu da je svijesti duha i uma životinje veći od pukog instikta . Kur\'an govori da \"životinje imaju saznanje o njihovom Stvoritelju i, stoga, one mu se klanjanju i obožavaju ga\" (Kur\'an 24:41).
Nauci prvo pisati papane. Ima jedno polje \"Nadimak\" u kojem treba napisati svoj nadimak. Kolika inteligencija ti treba da bi u to polje napisao tudji nadimak?! Otprilike ko gusjenica. Hajd to savladaj pa cemo dalje pricat :)
Garant su izbrojali sve do zadnjeg xD
och din poäng är??? U Svedskoj ima red u vezi cuka koje bih trebalo biti i u Bosni! Varför ska folk (JAG) som känner sig rädda av hundars närvaro tycka att de ska springa lösa inom offentliga platser???
Sretnem li ja nekad tebe, ti ces ovako zavrsiti idio.te jadni, he.bem ti mam.icu :)
kurban se ne \"zrtvuje\" u ime A.llaha.. prvo malo googlaj pa se onda pravi pametan.. nek ti google osvijetli put amen..
A sta ti jedes Bugumile ako ne ziva bica? Kamenje? A sto se tice lutalica, samo u tunele. Kome se ne svidja, nek ih kasnije otkopa :D Btw. hoce li mi neko od ovih iz av-mau objasnit gdje im nestade J u mjau :D Mozda ga ne mozete izgovorit :D