Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mona Lisa je njen potomak? hahah
Dokaz za \"postojanje\" piramide u Niskom je sljedeci CITAT iz donjega teksta od gore teksta: \":Tokom iskopavanja je bila prisutna i Natalia Gucciardini Strozzi, talijanska princeza nasljednica i pretkinja porodice Gherardini. U početku se protivila iskopavanjima jer je željela svoje potomke ostaviti da počivaju u miru. No, kasnije je odlučila dati podršku profesoru Vincetiju.\" Super \"dokaz\" ko da su ga iz SESIRDIJIJINIH \"knjiga\" prepisali...,
E bas ste nepismeni, sto jest\' jest\'! Ni Avaz vam nije ravan.
procita li ove tekstove neko pametniji prije nego ih objavite???? ljudi, zaposlite nekoga ko je makar \"popismen\" ako ne mozete bolje.... ovo je uzasno, nadmasuje cak i ideje \"top liste nadrealista\".....zgrozena sam cinjenicom da se odredjeni ljudi uopste usudjuju i pomisliti da nesto napisu, a kamoli da isti text javno objave.........
Autor ovog teksta očito ne razumije razliku između riječi \"potomak\" i \"predak\". Argument br. 1: \"Tokom iskopavanja je bila prisutna i Natalia Gucciardini Strozzi, talijanska princeza nasljednica i pretkinja porodice Gherardini.\" Argument 2: \"U početku se protivila iskopavanjima jer je željela svoje potomke ostaviti da počivaju u miru. No, kasnije je odlučila dati podršku profesoru Vincetiju.\" Preporučujem mali bukvar u ruke, pa nazad u osnovnu školu.
IMA PIRAMIDE!!! ako je ovo neka vijest, onda je piramida 1000 puta veca stvar!!! IMA PIRAMIDE I CRKO ONAJ KO KAZE DA NEMA!!!
*ebo li vam mona liza majku pa pogledaj rugobe nebi je briferom dofatio
Mora da je to servska predstavnica nebeskog krvolocnog naroda breee.....i Rim je servija......za to su im rimljani dali ime servani.......jer su vec tada bile sluge rimske imperije.......:)))
stvarno treba biti umjetnik, pa ovako skakati sebi u usta onome ko je pisao ovaj tekst hitno dodijeliti medalju (za idiotluk)