Nove tvrdnje naučnika
0
Titanic potonuo zbog pozicije Mjeseca
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago idiotima. Meni je moja rahmetli nana, prije oko pedeset godina pričala da je, upravo ovo što ovi stručnjaci sad pričaju, razlog za potonuće Titanica. I još nešto, što se čuva u tajnosti. Te noći nije radio semafor kod pekare AS.
Za Titanic mjesec, Za Konkordiju Ukrainka..
hahahah joj kim ti si legenda...a ovo najveca pomorska nesreca ikada nidje veze...bar to nije tesko proguglat...problem je samo sto je su na ostalim potonucima bili nepodobni, siromasni, nebitni itd, a ne bogati (bar dobrim dijelom) kao na titanicu...za informaciju autoru, po izgubljenim zivotima bilo je gorih potonuca i do 5 puta...doduse nisu sve nesrece...
u texasu. u kokosinjcu. predavanje drzi naucnik u gumenim cizmama i radnom odijelu uflekanom balegom, a kokosi ga zbunjeno gledaju. u portalu na brdovitom balkanu njegove nebuloze proglase naucnim radom, i objave na najcitanijem portalu. ja placem, ne od smijeha, vec od tuge.
baba prnula u mom selu eto to je uzrok
Sve je to bila Božija kazna jer je brod prevozio roblje za Ameriku i više mrtvaca (mumija) da ih milioneri razgledaju po muzejima.
... a Mjesec se pomjerio sa svoje putanje ZBOG Saturnovog ašikovanja sa Jupiterom koje je naljutilo Urana da zvizne šamar Neptunu, koji se zaljuljao u svojim kosmičkim kolicima na dvije vode, pa se njegova banana zakačila za Marsov ananas na tržištu derivata (finansijskih naravno) u području Andro-Mede...... Eke babo, koji ste vi \"novinari\".....
Ma pogodio ga torpedo iz podmornice Kursk
I ja sam izgubila nevinost jer me mjesec zaslijepio pa nisam vidjela ćunu.
PRATIM SVE PORTALE ALI NI JEDAN NEMA TAKO PROSTE, ODVRATNE, UVREDLJIVE... KAO STO BOSANCI PISU! NE MOGU DA VJERUJEM DA SMO POSTALI OVAKO OHOLI! NEKADA SMO BILI POZNATI PO DOBROCINSTVIMA!!! SADA JEDNO PRICAMO! DRUGO MISLIMO! TRECE RADIMO!!! STIDIM SE RECI DA SAM BOSANKA!!!
Ja provaleeee!
Chuck Norris pomjerio santu
@m52 popravio si mi dan, care !
Rekli su ne može ga ni Bog potopit, pa bogami se potopio hah.. I znate zadnje kapetanove riječi? \"Je** te led\" haha :D
To santa leda najednom udarila u brod :) Neko je morao to primjetiti mnogo ranije...sve u svenu clanak da se ljudi i dalje sjete titanika :)
Pa Mjesec je američka izmišljotina... ... eh da je vama svima moja pamet....
u to vrijeme su se koristili pozarni aparati srebrene boje koji su stajali blizu kapetana,aparat je zbog osvijetljenja previse bljestao i to je kapetanu odvlacilo paznu i nije mogao da vidi kako treba,poslje ovog su se poceli druge boje koristiti,hahahahhaha