Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna rupa nastaje ne samo od urušavanja masivnih zvijezda koje potroše svoje nuklearno gorivo već i od spajanja neutronskih zvijezda kao i direktnim urušavanjem materije. Chandrasekhar limit je limt mase materije od koje nastaje crna rupa a to je tek 1,4 mase našeg Sunca.
Jel pise na rupi cetiri c? 🤣🤣🤣
sad ce nam bakirovi botovi na pauzi, uz sendvic i sultan kolu, objasniti kako nastaju crne rupe.
Oni su toliko nalagali da jednostavno moraju da vjeruju u sve te lazi
Jako interesantno. Dovodi u pitanje starost univerzuma po teoriji velikog praska. Treba reći i da se još ne zna sa sigurnošću kako nastaju supermasivne crne rupe. Očigledno će se na ovo pitanje morati odgovoriti, inače teorija velikog praska ode niz vodu.
Najveca crna rupa su politicari u BiH
Kako niko ne otkrije razne crne rupe na samoj zemaljskoj kugli .
srpska crna rupa
Baš 13?
Zar ima jos neko da vjeruje u ova sranja od ovi kabalista.
Nasuprot tome su raznorazni teoreticari zavjera, kojima je osnovno obrazovanje ocigledno promaklo. Preko neta se hrane “znanjem” i rezultat je ovakva brutalna nepismenost, koju upravo tvoj navod predstavlja.
Još uvijek nije moguće internet imati od tzv."satelita", ne postoji tehnologija da se slika dobaci tako daleko, ti teleskopi van Zemlje ne postoje
Aj rokni se
zar mi nismo oduvijek u jednoj velikoj crnoj rupi ?
Tekeskop koštao 14 milijardi dolara. Sad mora da nalazi i čega nema.
Zasnovano na predpostavkama... haj zdra'o
dal je bake naso kod seke crnu rupu?