Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko li je 41 svjetlosnu godinu.....
Gore se moze samo do nebeske kupole i onda stop nema dalje, a ovo da je ova igracka potvrdila svoju prvu egzoplanetu potvrdila je al u cukur.
Evo samo zbog ovog za nas ovdje zivota ne bi bilo.... "LHS 475 b kompletira orbitu oko svoje zvijezde za samo dva dana" ... idemo dalje..
Nebeski svod se ne moze proci, e sad to sto vi tvrdite je samo u domenu vjere nove religije. Trebamo vjerovati u vas a ne u Boga tvorca i to i jeste sustina vase kampanje...
Po cemu je to egzoplanet
upravo, za 2 dana zavesi orbitu oko zvijezde, atmosfera nepogofna za zivot, temperatura 300 stepeni, po cemu je egzoplanet? 🤣
Nije to egzoplanet, to je drevna srpska planeta-skladište za pristanak dok su punili gorivo u brodove na putu za Zemlju
taman da se odselim sa ove pune debila i ahmaka...