Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalni ljudi decenijama u svemiru i na drugim planetama, iste istrazuju uveliko, a mi se jos uvijek za**bavamo na ovom nasem komadicu planete zemlje :/ Tuzno brate :(
''Satelit je poslan kako bi istraživao visoku atmosfere Crvene planete kako bi naučnici razumjeli proces kojim je uskladišteno najviše zraka na svijetu'' Ja ovo niš' ne kontam?!?
http://www.bbc.com/news/science-environment-29253788 Neko je kontao "Robbed, to je slično k'o roba, a šta se radi s robom? Pa stavlja se u magacin, skladišti se, logično".
Jbte Ameri stigli na Mars a Srbi još postavljaju antene "riblju kost" po brdima da uhvate bolji signal :)
nije sletio na mars već ušao u njegovu orbitu, gdje će i ostati. novinar dno dna...
...ima li predizbornih bilborda tamo? ...đe god prođem bakir me sa bandere gleda i očima zbori "izdajniče, prepoznali smo te"...
...jbg, ostali nisu prepoznali izdajnika...
U Avazu stoji da je SBB poslao ovu letjelicu i da joj je cilj da pokrene cunami razvoja na Marsu!
hahahahahahahahhahahahaha Dobar...