Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj biolog Carl Sagan na koga se pozivate, pokojni manipulator iz NASE ,jedan od tvoraca SETI-ja, znao je samo kako uzeti pare americkih poreznih obveznika.Ovo je samo nastavak,njegovih ucenika da indoktriniraju stanovnike ovoga jadnoga planeta u kriva znanja.Tko ´uopce ima pojma kakva je nasa realnost..Samo vladari ovoga svijeta i njihovi pijuni iz vrha naucne zajednice.Ostali nosioci raznih titula iz nauke i tehnologije svoje znanje stekli su na univerzitetima i skolama pod protektoratom tih istih upravljaca.
Nakon sto sam odgledao ovaj video, osjecam se tako beznacajno :)
Zna to SDA.
Ima li kakvih sljiva da se tresse
Kažu ovi koji misli da ne vjeruju u Boga, da je sve ovo nastalo PUKIM SLUČAJEM :D hahahaha
Jednom sam imao diskusiju sa jednim ateistom, davno, na youtube. On je stava da je sve stvoreno prije od strane nekih vanzemaljaca nego od boga. Kad mu spomeneš da je sve stvorio Allah Svevišnji, on kaze pa to moze biti i isus, i buda itd i drugi lazni bogovi. Kako mogu drugi stvoriti kad za te druge nema niti jednog jedinog dokaza da su bili nista drugo do obični ljudi. Znači za njega i zeus moze biti neki tamo bog. Gle samo dokle ljudi odu upuštajuće se u neka razmišljanja. Jare moj, Poslanici su dolazili sa jasnim dokazima da je Allah Bog i drugog sem njega nema. Allahu ekber !!!
tad će bit kasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
booorrriiing....
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
a sa trebom?
Ja i ? Šta želiš sa ovim postić. Najviše polno prenosiivh bolesti se dobija turanjem u smrdljivu i prljavu guzicu, koja ima više bakterija nego dupe bilo kakve životinje..
I onda kazemo da jedino postoji zivot na zemlji. Ko zna kakav bica postoje u svemiru, verovatno nas ljudski mozak to ne moze ni zamisliti.
To samo kažu oni koji vjeruju u Boga. Ja recimo vjerujem da u svakoj galaksiji postoji na stotine planeta na kojima buja život, ali smo toliko udaljeni jedni od drugih da se nikada nećemo sresti.
Ja vjerujem u Allaha i nikad nisam ni pomislio da smo jedini u Univerzumu, niti to vjera negira, cak se i govori Allah Gospodar Univerzuma, ili Gospodar svih svjetova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)