Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to sunce i za bajram salje taj val, posto ne mozes ni tada nikoga dobiti?
Al to ne vazi za BH Telecom. Oni i du prvi, daju vise.
gutanje kisika , difuzija. nedostaje opravdanje u uzroku učestali emisija radijacije. val je u odrečenom prostoru.plima oseka , fuzija difuzija.teže se diše.
sve bi ovo bilo lijepo i fino da za 2011 i 2012 nije predviden solarni maximum tj. kad se okrenemo suncu gdje ima najvise pjega i oluja.. jedna jaca solarna oluja i eto nas nazad 150 god. dzaba atomske, zlato i cuda.
Ovo moze biti samo pocetak... Iole jaci CME (Coronal mass ejection) i eto nas u Stone Age. Prije dvadestak godina jedan minijaturni CME je izbacio gotovo cijelu Kanadu is strujnog sistema cijeli dan. Postoje zapisi u sredinom 18 vijeka, kako su vidjeli polarnu svijetlost gotovo po cijelom svijetu. Buduci da je u tom vremenu postojao jedino telegraf od tehnologije, zabiljezili su munje kako iskacu sa zica. E to je bio momacki CME. Takav isti danas i kao sto rekoh... stone age
Svemirski broj... cuj svemirski brod... SATELIT!!! FFS
Ovo je istina! Ja danas uplatio SMS mob BH telecom Ultra i poruka mi stigla tek poslije 20 minuta !!! I SAD ČITAM OVO! Dakle, dešava se :)
Ma Dodik i Čović su za ovo krivi 100%. Sve je ovo njihovo maslo!
22.12.2012.
Akumulatori i trafo stanice ????
Halo, sunce ba koji ti je
NAPOKON ĆE BITI BOJKOTOVANI ČEHOSLOVAČKI TRAMVAJI
glupanceros
taman da ove kablovske i telekomi imaju izgovor, mamu im klosarsku!
krci mi tranzistor koda ga je nesto dofatilo al ispod koljena
Jupi!!! Back to stone age! :)
Sad ce poskupiti cijene usluga, nije ovo mala stvar ljudi, ometanje, ovo ono... :D