Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevsko, zna se...
Koju su pivu pili uz rostilj? :)
Uf čuj maksuz dolazili pa pekli tu, čista glupost. Sa svojim bikom odma bi otišo iza kuće i odero mu kožu i raspalio roštilj rakiješine kakve i hopa. Oni dolazili 100 km da bi ispekli bika hehe, jedino da nije tekla kakva rakija iz zemlje pa se olešili naki pocrkali i ostavili svoje zube tamo. Jedino se pitam dali su umjetni ili pravi. cvaaaaaaaaak
@Dijasporinic... e tebe bi glupaco rado raspuh\'o.
A ja bas prije neki dan bila, obisli mi to sve i haj bogami i izgleda onako fascinantno, ipak trebalo je te kamencine staviti jedan na drugo u tom periodu. Medjutim, kada hodas dobijes kao digitalni vodic i imas hanumu prica ti na nakav \'telefon\' i daje milion i jednu teoriju da objasni razlog postojanja. Ovo umanjuje fascinantnost samog spomenika, zbuni se covjek i izadjes bukvalno umoran odatle. Preporucila bih svima ali ne mere se rostiljat previse je windy!:)
mislim da je ovo jedna ogromna laz
..to su bosanci prije 5.000 godina na slucajnom proputovanju svrnuli tu, sklepali par kamenih stubova, onako na uzor piramida u visokom, propuhali rostilj i okrenuli koji cevap.. samo..odkud kosti u cevapu nije mi jasno..???
Izgleda da su ipak englezi izumili cevape