Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ljudi takvo i vrijeme! Sve po zasluzi jer Neko to od gore vidi sve.
Bio je dokumentarac o globalnom zagrijavanju baš neko veče na FTV. Trošimo naš planet previše i prebrzo. Dok Europa ulaže u nova biogoriva, industrijske pogone i automobile koji će trošiti i štetiti manje, plaća nekakve ekološke programe u Africi itd., Amerikanci kod komšije idu Hummerčinama. I očekujemo napredak? S druge strane bilo bi fino vidjeti pingvine u Neumu.
Naravno, glavni uzrok je Božija moć i istina jeste u Kur\'anu. Međutim, ipak treba biti dobro upućen i u znanost (u ovom slučaju treba poznavati funkcionisanje atmosfere). Klimatska kolebanja su uobičajena i prirodna stvar koja se dešavala mnogo puta u historiji naše planete i ljudskog roda, ali ovaj put vjerovatno i \"pojačana\" negativnim uticajima čovjeka. Ako čovjek i može nešto da uradi po ovom pitanju, onda to mogu države koje su najjači emiteri stakleničkih plinova, ali teško je očekivati da bi jedna SAD ili Kina bile spremne žrtvovati svoj privredni rast radi poboljšanja klime..
odavno glupljeg clanka niste objavili prevazisli ste i svoju glupost sa dzekom
Kad Dzeko zabije prvi gol i kad baci crveni shal, onda ce biti vedrije u Bosni :)
H.A.A.R.P. naravno
hahahah čuj haarp
Nesto ne vjerujem da je u kaliforniji pado kakav snijeg al eto....
naucna istrazivanja sjevernog i juznog pola su uzroci
Kakvo globalno zagrijavanje, to je obična laž.
ovo nije katastrofalno vrijeme,nego nevrijeme... koja je magla pala ljudi,jedva sam kuci dosao. jes\' da sam mahnuo par picenca,ali su uglavnom bile bazirane na B vitaminu
Nije tacno ovi sto govore za Jugo-Istocnu Aziju. Zivim u Maleziji i neki dan se temperatura spustila na rekordnih 26 stepeni i gotovo svi su dobili gripu. U Jugo-Istocnoj Aziji se temperatura spustila kao rezultat obimnih kisa koje padaje svaki dan.
Uzrok je Bozja moc i nsita vise! Ovo su mali predznaci sudnjega dana. Istina je u Quran-u!!!
hahahahahh ja zivim u floridi, blago meni, jes mi fino, garant jer mi dragi AlllllallalallallalllalllallalllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHLAHLAHLHALHALHALHALHHHHHHH tako namjestio, hvala ti dragi ne vidljivi boze.....bog je cudo....ALLLLLLLAHHHLHAHLHALHALHALHALHALLLLLLLHHAHHHHHHHH :)
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/PC-Guru/118765968194425
http://www.facebook.com/home.php
http://englishrussia.com /index.php/2006/09/13/lost-c ity-of-chernobyl/