Buđenje u znoju
4
Šta se krije iza noćnih mora?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma i zadovoljna.com.hr je vjerovatno kopirala sa neke stranice (koja je na eglsekom).. pa i sarajevo-x isto..?
Clanak je dobar,pa sta ako se prepise,pa svi danas isto pisu. Ja sam sada saznao sta mi se desi kada se probudim obliven u znoju.
nikad naucnici nece saznati nesto konkretno o snovima, zato sto je covjek duhovno bice
prepisujte, ali umjesto (Sarajevo-x.com) stavite (Dnevnik.hr) il sta vec..... to je fair
ma dobro je to jarane dok se nadje neki dilber koji zna prepisat bez pravopisnih i gramatickih gresaka. pokusavali su papci u vise navrata da prevode tekstove stranih medija pa se obrukaju. zato im je najlakse prepisati neki srpski ili hrvatski tekst, barem su sigurni da je bez pravopisnih gresaka hahahahahahahahahahahahahahaa.
e ne mogu da vjerujem koliko kopirate dnevnik.hr :( danas sam bas gledao temu kod njih o golmanu juventusa koji je slomio ruku cijeli tekst je isti al nisam znao ko je od koga copy :( al eo danas ulazim na dnevnik.hr i vidim temu http://zadovoljna.com.hr/clanak/zdravi_i_lijepi/sto-nam-otkrivaju-nocne-more.html i naravno sta vidjet opet je tekst kopiran :( molio bi odgovor nekog odgovornog za ovo :(
Što prepisujete?Objavljeno na Dnevnik.hr.