Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spermin Dim?
hhahhaaaahaha
VITALNOST=SEKSUALNOST.Drage djevojke...ne postoje te šminke ni pomade koje ce vas učiniti mlade,kao jedna doza spermidina,gutati ga prava je milina:).
Samo da ga neko ne iskoristi kao novo-komponovano ime - Jadno li je dijete koje tako nazovu :))))
stize i nova narodna mudrost: nema dzabe ni kod starog dede :D
Kod mene je sa sedam vitamina i deset minerala. Dodjite, bez obaveze...
ostace svijet izgleda na zenama i pederima
.ebeš to kad te auto pokupi
Pa ne bih se složio da ovakvo otkriće neće odmah biti eksperimentisano na ljudima. Naučnici iz tog područja nauke, opterećeni su motivom da što prije dosegnu bilo koji oblik besmrtnosti ili produženja života ili podmladjivanja ćelij ai organizma, tako da kad u svijetu nestane par hiljada ljudi dnevno, vrlo sam uvjeren da nestaju na ime takvih eksperimenata. Nijesu li s početka ratova devedesetih u okolini Banja Luke austrijski i njemački \"naučnici\" uzimali koštanu srž od zarobljenih Roma, protivno svim humanim pravilima i principima?
Zenama produzavam zivot. Dolazim na kucnu adresu.
Odsad ako vidite nekog dobrodrzeceg starijeg gospodina znate o cemu se radi hahahahaha... Zene opet nasle eliksir :)
dosad su ove nase fine cure bez kulture branile da im se tresne u facu a od sad ce da mole da se tresne po njima,tako da im se bore manje vide hahahah
ma jok ba... ja to nisam nikad radio pa ko i svaki uhljup koristim priliku da spojim ugodno sa korisnim
Pa Vala da imas sta naplatit ti bi naplatio... Znas kako kazu: Koliko para toliko i muzike... hahahahahaha kod tebe dzaba :) Sala ba
ma ovoje srane samo nam treba to da nam politiacir duze zive 25 godina jos....