Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nisu džaba visočaci sabotirali čengićev aerodrom :)
e nemo' zajbava'
ovo je Resident Evil i smrtonosni T-Virus :P
ovo je Resident Evil i smrtonosni T-Virus :P
Plague INC
Ne znam koliko brzo bi se raširila epidemija po cijelom svijetu, ali znam da bi zadnje Madagaskar zahvatilo. :)
Ja mislim da nas ne bi uopšte zahvatio, aj pogodi zbog čega? :-)))
što ne mogu ovih usranih teorija
joj sta bi mi jadni bez ovih kvazi naucnika.....
Bez ovih "kvazi" naucnika situacija kao sto je prikazana na videu bi mogla i postati realnost te pomocu tih "kvazi" naucnika ovakve se situacije mogu sprijeciti. Kad cujem tebe i takve slicne komentare poput "sto prave ove gluposti umjesto da rijesava aids/bolesti/svjetsku glad itd." okrene mi se zeludac.
@ Hebem RS Da nema "kvazi" naučnika, ti ne bi danas imao internet niti bi imao računar. Da nema "kvazi" naučnika ti ne bi imao telefon, ne bi mogao gledati televiziju i ne bi mogao napredovati. I hajde sad bježi sa ovakvih članaka ako već ne možeš trpiti ove "kvazi" naučnike.