Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nis da se sikirate, kako me krenulo ovo meni na glavu direkt ide...
dodiku na glavu..ne moze je nikako fuliti
Smiješni video sa majmuno: http://adf.ly/2idl6
HAJMO\' SE KLADITI GDJE CE PAST\' :D
70% posto da ce zavrsit u nekom moru/okeanu ... 30% negdje na kopnu ... 10% negdje u evropi ... 0,01 % u bosni .... 100 % meni na glavu
TERORISTICKI NAPAD !!!! Cudo i za ovo nisu rekli teroristicki napad od strane muslimana.... Ako neko pogine nedaj boze to je OK jer je to americka letjelica...
koljko košta ovaj sateljit
e jel ima na tom satelitu kakvi djelova ugrađeni za golf II vlajala bi mi bosh pumpa , ako je ko nađe kad padne nek javne da se dogovorimo.
s neba u neciju avliju...iz avlije na ebay :)
E da hoće na banku pasti pa da ovaj kredit više nemoram vraćati.
nema teorije da padne u Libiju... tamo je NATO da ga doceka u zoni zabrane svih letova
JA SAM U STVARI GOVNOLJUB....
Men\' se cini da se tezina izrazava u Njutnima (Newton-ima) [ N ] [kgm/s^2] Valjda je masa 5 tona... :P
Pasce bilo gdje izmedju 57 stepeni sjeverne geografske sirine i 57 stepeni juzne geografske sirine.. Koliko se razumijem u geografiju ovo znaci skoro bilo gdje osim na Arktik i Antarktik. Ne bas tako, ali skoro da je tako. :)
Sutra na osigranje svu familiju i imovinu prijaviti
Ovaj satelit ide u moju avliju-moram pujdu sklonit.
ode Tici na glavu xD