Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SOJUZ 2.1 GTI 16V
čim misija završi biće na PIK
Pakistan je po cijenu siromastva razvio nuklearni program, Rusi imaju sve to sto imaju, Kina takodjer, Koreja ima nuklearnu igračku i otresa amerikance k'o dijete slinu, Iran po cijenu visedecenijskih sankcija pametno koristi svojih 2% svjetskih zaliha uranijuma koliko imaju i ne daju se razjebavati....fakat danas ako hoces da ne osjetiš "blagodeti" američko-izraelske svjetske demokratije moras imati stvari koje mogu sve na planeti zatjerat u PM....jedino tako te tzv. svjetske demokratske sile respektuju....u suprotnom od tebe naprave modernu koloniju.
ko ce mene uvjeriti da je zemlja razna, dajem mail :)
Cudi me da Vladimir nije sjeo da vozi
Poslali 3 bojeve glave. Kome je Do satelita danas stalo
S čim se ljudi bave, a s čim se mi bavimo..
bravo ipak ta genetska čistoća dolazi do izrazaja,za razliku od ove americko engleske
Odjeb je lansiran........
a kaj je raketa, nije letjelica. fadil ja nista ne kuzim....
Ovdje se misli na 3 svemirske letjelice. Ali nisu ni letjelice vec 3 satelita. Da ti nacrtam, Soyuz raketa je uzletila noseci tri satelita u svemir.
Хијероглифе прве у свемиру https://estranhosemnome.files.wordpress.com/2011/04/gagarin.jpg