Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj aj aj, ne znaš za Melaneziju a javljaš se za ispravke. Također nauči razlikovati hominine i hominide ako se već želiš javljati za riječ.
..izgleda da je neka ZVJERKA ovo prevodila posto uopce, cak sto vise uopste NE POZNAJE porodicu HOMINIDA.... ... a kamo li HOMINIDSKU geografiju..... Pitanje je samo da li je ova ZVIJER miroljubiva poput maslacka ili agresivna poput SRNDACA....
Pretpostavljam da vam je \"Malenezija\" ustvari Mikronezija. Ovaj što je prevodio/la ima li koji razred škole pošteno završen? Štela?
u članku se uporno ponavlja riječ \"homonim\", TOTALNO pogrešna. riječ je o HOMINIDU. BRUKA I SRAMOTA!