Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Who wants to live forewer!"
Nije tacno da ugljendioksid izaziva globalno zatopljenje !!! To je velika laz ! Globalno zatopljenje je mit kojim se uzimaju pare od naroda !!! https://www.youtube.com/watch?v=9vPEEAfy4bw
veligo prirodi treba ugljendioksid da bi nama ispustila kiseonik !!! zemlja se zatopljava od sunca a ne od dioksida,informisi se malo
Naravno za sve ovo smo krivi i mi pusaci :D
Pali vidite kako je zato lepo vreme u sred novembra. Radja mi i krastavac i paradajz. Treba jos malo zagrejati atmosferu da nam cela zima bude ovakva, blaga i rodna. Kazu da cemo za 20 godina moci da gajimo masline bez problema.
onda će insekti da budu 20 cm dugi, milijarde njih da lazi okolo :D nece ti nista roditi...sve ce se poremetiti...lijepo bi bilo, al u nasem klimatu bi bila katastrofa..zima ima svoje mjesto ovdje i vrlo bitnu ulogu...a da ne pricam o gljivicama-stetnim..."lepo" je relativno, lijepo je i kad kisa i snijeg padaju, samo da nije oluja...i sunca je previse ponekad..
Ma druze jesi li ti cuo za ironiju...zar mislis da sam ozbiljan u komentaru iznad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)