Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je Jasar Ahmedovski
Prebacite je u ljepoticu dana, da vidimo sta bi joj ko radio :-) dok svira radio...
Nije ona stara 7000 godina nego jedno 22.
simpaticna.. kuci odmah voditi, garant je "zvijer" :)
Sto je tehnologija!
Otkud da je bijela? Dokazano je da se bijela koza pojavila tek prije nekih pet hiljada godina, kao i plave oci. Ljudi u Euroaziji su pobijelili bukvalno u roku od nekoliko generacija.
Bez veze. Mašta može svašta.
Ove pra pra pra pra....pra pra pra nana Messija :D
Je li ona bila muslimanka ili kršćanka?
ahahhha pa to isto i kršćani kažu eratosten ko sada laže tu ahaha?
Trojka sa drine Znas koliko su srbi stari onoliko koliko su turci bili na balkanu prije uopste nije se znalo da postoje niti ima igdje da postoje ko kurve ste se odmentuli ozbiljno pitaj baku svoju onu sto je mustafa karao
Meni lice na one srbkinje sto sam ih karao ozbiljno nisu nesto ljepe bile ali zgodne su bile ozbiljno dupe im je bilo za 5. ocjenu
Jasar Ahmedovski
ista Rammos na PES-u 9-ci
a jesu ruzne zene bile ima 7.000 godina jbt
ne moze pera odbiti nasoj misici http://oi59.tinypic.com/2lmas0x.jpg
Hahahha joj misica je primadona ocami... hahaha
Kako mogu znati kakav joj je nos bio...ili obrve..ili oci. Ili usi.. Kako mogu znat kakvi su joj bili misici po licu.. Kombinacijom ovih..mosh dobit bezbroj drugacijih osoba..