Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj seldzucki avlijaner laje na arapskom. Obrezan je a ma koliko bio gladan,ne jede krmetinu. Samo kokosije shije,kachamak,rizu-pirinach. A kada pocne vjecernji dnevnik gricka kokice zacinjene sa mirodjijom. Pet puta se na dan lize.Kada izidjemo u setnju sav sretan skache na domace djukele,izbaci jezik odradi posao. Ima cetiri domace kuje,na koje ne da strancu ni pogledati.Znam da je tesko ovim \"domacim dzukcima\" ne mogu sebi bar jednu kuchku da nadju.
Dali ovi psi znaju da cuvaju gospodare koji piju URIN ja bih jednog uzeo da me cuva od ovih napasnika koji kazu da nije dobro urin piti. Posaljite mi jednog na adressu. Raso Karadzic aka Urin expert Ul. Srpski Patriotski Urin 1000 Den Hag
GRANICARSKI KOLI HAHAHAHAHAHA HAHAHAH
Ja znam jednu macku koja vadi kvadratni korjen i to cak iz zemlje !!!
sve komentare o reisu daje jedna osoba, kako ofirno kaze reis da te ova pametna dzukela treba odradit otpozada
Sta na ovo kaze reis ceric?
\"Graničarski koli\" odakle vam ovaj naziv? Ovo veze nema sa granicom ili slicnim, ova pasmina se zove Border Collie i kod nas i u drugim zemljama (eventualno se drugacije pise). Nemojte svaki tekst prevoditi sa Google Translate.
pitam se da li bi ovi naucnici mogli nauciti da laju ili da mjaucu i na kom bi bili intelektualnom nivou??!!