Antičke grobnice u Egiptu
0
Pronađeno vrijedno drveno oruđe i sarkofazi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje su nasi sarkofazi hahahahahahhehehehehe.?! Pronasli rahmetli Muju u Visockoj piramidi u mermernom sarkofagu, balzamovan tako dobro da jos tukne na loj hahahahahaha!
Ma ne balegajte , tuzno je to da se vi radujete egipatskim otkricima ,a ismijavati Semirov rad i zalaganje sa dobrobit Bosne , jadno i zalosno . To oko cega Zahi Hawas sada dize prasinu ,ima pun Kairski muzej,ko nije bio tamo ,nek ne bulazni . Vazno je privuci turiste. 12 miliona godisnje turista ,ostavi milijarde dolara Egiptu , a vi se rugajte i ismijavajte Semira. E moje jade !
dodžite namoj kurs dabi postali strućnjaci za alternativnu arheologiju: http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=52590994372&ref=mf
StarGate SG-1 :D
Ma jok, svi arheolozi imaju ovakve sesire. Kupis sesir i onda si arheolog. A skole okaci macku o rep.
Ovaj mi je ukrao sesir ! To je moj fazon Indijane Dzonsa ! Tuzi cu ga, za kradju imidza !
Majku mu ovi Egipcani mi bjeze za par piramida i pronalazaka.... Moram nesto smisliti podhitno... Najvnovije otkrice u dolini Visockih piramida je to da smo pronasli jednu limenku od piva, sto govori da se cugalo pivo i prije 100 000 godina !!
Vidte raja, ovaj pljunuti semir, ima i isti ofucani šešir. Jel to epidemija il ih kloniraju?
Semire, nadje li se kod tebe ista osim kamenja po brdu i kamenja u glavi?
Zaboravili ste reci da su jos nasli i dvije povratne karte za Visoko.