Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se smijemo, a za 1000 godina kad skontaju da su danasnje civilizacije imale rituale klanja zivotinja u znak ulizivanja bogu, tada ce se i oni zgrozavati!!! I mi koljemo kurban. Gnusan cin religijskog obreda u 21. stoljecu! Nek se zna!
kakav joj je to kura* u ustima :D
nije vampir nego vampirica, opet po ženama hahaha, jadne žene :)
Je li to znaci onda da sam ja vjernik ?
zena je vjerovatno bila bila vizionar ili jednostavnol nije vjerovala u vatikanske gluposti,kao sto je ona da zemlja stoji ..na kornjacama.,da covjek nije vjernik ako se kupa{tusira},,,itd
sado mazo fazon :)
Nije rijec o kolcu, vec o praistorijskom vibratoru iz kamenog doba! Prema mojim istrazivanjima na podrucju piramida Sunca , Mjeseca i zvijezde Danice je postojala praistorijska fabrika za proizvodnju ovih vibratora! Zato i dan danas svako u BiH moze njene gradjane da yebe u zdrav mozak... Duga je to tradicija.... Pozdravlja vas Semke Faraon
Šta su vamipirici ba ? Nekog je snijeg jutros plaho iznenadio, hahhha :)))
Kakva je ovo lobanja koji k****???
gledaj temu: Pronadjen kostur \"vamipirice\"....??? sta su vamipirici....
jooj stari, ova je znala dobro pusit...
@sa-x: hahaaa, dobar si!
Naknadno: Za sa-x - I babo bi, sine (htio biti AVAZ kad poraste).
Joj, kako ste nepismeni. Otkad je dokaz da nešto postoji to što su ljudi VJEROVALI (ili još VJERUJU) da to postoji? Po toj logici Zemlja bi i dalje bila ploča, piramide kod Viskog bi stvarno postojale, a valjda bi postojao i Bog.
To vam se moji klocevi zove inkvizicija.Ako ti neko kaze da si to i to,ne moze te vise oprati ni Miljacka.Laganini na lomacu bez suda i presude.