Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ko ici gledati. Rado bih se \"privalila\" s obzirom da tranzit Venere ni slucajno ne zelim propustiti. Fala!
@ragdolly: Bice na site-u najkasnije do utorka poslijepodne a i taksi do gore nije preko 15 maraka.Dakle vas 4 u taksi po 4 marke i stizete na trebevic :)
ko ustane pricat ce
@adorion: \"Prevoz ce nekako biti organizovan....\" Kada, gdje i za koga? Ne nadjoh nikakav info na sajtu o tome. Stvarno bih zeljela otici, pa se nadam konkretizaciji do 6. juna!
prijevoz ce biti nekako organizovan sa vise auta ko god zeli vise informacija na www.adorion.ba i da uclanjenje se moze vrsiti utorkom i cetvrtkom u prostorijama drustva ali o svemu vise na siteu
Ovi prolazi Venere ispred sunčevog diska su u starija vremena posmatrani i fotografisani istovremeno sa različitih dijelova naše planete, zbog direktnog određivanja naše udaljenosti od Sunca. Na osnovu upoređivanja tih fotografija vrlo precizno je izračunata udaljenost naše planete od Sunca.
ok
Hvala ti, cosmo-dječače, ali meni je \"samo\" trebao lift (ne misleći pritom na \"gore-dole\")....
ok soo.....nista od broja cosmogirl ?
Ljudi, evo malo vise informacija sa astroloskog aspekta o Venerinom \"plesu\": http://www.youtube.com/watch?v=HF_qr3yN3xo
odlično, doći ću da pogledam. stično
Kako se dolazi do tog platoa pješke?
Kakve veze ima to koliko godina imas?!
ragdolly hocu ja al fakat mogu dobiti br da te nazovem ? ja imam 23 god
mogu li se ja uclaniti u ovo drustvo ORION ? mislim ima li neki kontakt ? ima li tu zaposlenja ?