Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam vidovit i predvidjam da svijeta nece nestati u narednih 100 dana. Vidjecemo ko je u pravu, ja ili Vikinzi.
Treba ih tuziti za ugrožavanje sigurnosti i izazivanje straha kod stanovništva :)
sad će naivni da potroše sve pare za 99 dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
وَنُفِخَ فِي الصُّورِ فَصَعِقَ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَمَن فِي الْأَرْضِ إِلَّا مَن شَاء اللَّهُ ثُمَّ نُفِخَ فِيهِ أُخْرَى فَإِذَا هُم قِيَامٌ يَنظُرُونَ I u rog će se puhnuti, i umrijet će oni na nebesima i oni na Zemlji; ostat će samo oni koje bude Allah odabrao; poslije će se u rog po drugi put puhnuti i oni će, odjednom, ustati i čekati.
ovo ti je cafire dokaz... Islam je najistinitija vjera i najcisca
postoji mnogo predznaka sudnjeg dana jedni su vec bili a jedni ce tek biti i to je neizbijezno medjutim pravi vjernik se ne boji toga jer odlazi cistog srca i raduje se jer ide pred Allaha uzvisenog ali se nevjernici trebaju zapitati sta su cinili u ovom prolaznom zivotu
nek barem sacekaju da potrosim ugalj i drva, steta bacat' ulozene pare :D
što se tiče Bosne pogodili su dvije stvari nestanak morala i zemlju će obaviti vječna tama
Ništa ni od Izbora 2014,ZAEBO NAS ROG,VUK I HAMET.MORAJU BITI TROJICA PA KAKO GOD OKRENEŠ(OVO JE BOSANAC 100 %)
Smak svijeta se tradicionalno obilježava svakih 5-6 mjeseci :D
Hocemol i ovaj prezivjeti ili?
Tonski zapis iz sudnice: Sudija:Gospoja Milojka,rekli ste da vas je komsija Milutin yeb'o u kukuruz. Milojka:Jok bre u kukuruz gospon sudija,yeb'o me u onu zensku stvar!! Sudija:Dobro,i sta ste vi rekli Milutinu dok vas je yeb'o u onu zensku stvar? Milojka.Rekla sam ja njemu gospon sudija,yebi yebi Milutine,al' da znas da ces na sud da nayebes.Al dzaba gospon sudija,nista me nije slush'o!! Elem(ovo elem je posebno vazno)kad se probudimo 15.februara,svi cemo u glas reci: "u phichku lijepu materinu,opet pretekosmo"
Ko je rekao da Maya-e nisu bile upravu. Prema Gregorijanskom kalendaru 2012 godina je prošla, kao i najava ovog "Ragnaroka" kojeg su najavili Vikinzi što će proći neostvareno. Svi zaboravljaju jednu bitnu činjenicu a to je da je tek 1435. Hidžretska godina, što možemo prevesti da živimo u mračnom srednjem vijeku samo u modernom ruhu. Ne umiremo od crne kuge ali nas ubija sve ostalo što je nezdravo. Prema ovom kalendaru mi nećemo doživjeti niti proročansto Maya niti Vikinga ali neminovno je da će se desiti za neka daleka buduća pokoljenja.
E svaka cast.Ja nisam zaboravila i bas sam sad htjela da napisem takav komentar.Pa mozda im je i tacno ali su zaboravili da nije 2013. vec 1435. Big like!
pa kud baš na moj rođendan? :O
Lajk ko voli Pitu!
AA MUNDIIIIJAALLL???????
Haha, koji marketing trash :)
Jos otplacujem Majanski smak svijeta.
I vi predviđate smak svijeta kako vam se digne :O
znači ne dočekasmo mi Brazil :( šmrc :(
Skoll i Hati su mrtvi, ubio ih Thor tokom Ragnaröka, zar nista ne pratite ccc