Razvijeno osjetilo dodira
0
Pitoni osjećaju otkucaje srca svog plijena
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA OVO GLEDO NA DISCOVERY-U PRIJE 5 GODINA
odakle li je ovaj novinar preuzeo clanak, ovo su naucnici znali prije 20 godina i on se sad nasao pametan da ovo objavi, kakvi kreteni rade na ovim portalima (copy-paste)
@ares.kane fakat perverzija jarane :-D kad joj osjetim si.su na obrazu uspusem se ko puran a nezgodno to dok ti radi zub :-D
i moj piton u gacama isto to osjeca...
Simpa su mi ovi današnji naučnici, konstantno \'otkrivaju\' neke ili potpuno nebitne stvari ili stvari koje su otkrivene prije mnogo stoljeća, čak milenija.
i meni se to desava. perverzija. :) ona starka, mene mladog nadje...
Uh kakvog pitona ima Dado.!!!
koja smijurija od testa ... pa nije zmija od metala pa da ne osjeti... pa i mi ljudi osjetimo otkucaje drugog bica sa skoro svim dijelovima tijela...samo se prislonite uz osobu i umirite nakratko i osjetit cete otkucaje npr idem sex.i zubarki...nasloni mi glavu na sisu dok mi struze zub i gle čuda JA OSJETIM OTKUCAJE SRCA i jesam li ja sad naučnik
i moj piton osjeti otkucaje svog plijena